Montelektro (Zagreb, Hrvatska)

Prediktivni procesni modeli, komunikacijski moduli, uređivači podataka, komplet standardnih upravljačkih elemenata za primjenu u budućim SCADA/HMI aplikacijama, provjera prikaza dalekoistočnih jezika, povremeno pojačanje razvojnih timova na raznim projektima:

  • Rosar Omsk, Rusija

  • Sedrin Brewing Co., Sedrin, Kina

  • Cuca Luanda, Angola

Neki Montelektrovi klijenti su zbog povjerljivosti podataka o vlastitom poslovanju tražili da ovdje ne budu navedeni.

Tvornica Duhana Rovinj (Kanfanar, Hrvatska)

Nadzor pokretnih traka za prijevoz paketa od 17 mjesta izrade i pakiranja do grupe paletizatora i omatalice. Posebna osobina jest korisničko sučelje koje omogućuje da su svi podaci vidljivi odjednom, s nestandardno velike udaljenosti.

InBev Povolzhie (Volzhsky, Rusija)

Obimno proširenje i nadogradnja postojeće SCADA/HMI aplikacija za hladni blok pivovare, što obuhvaća ZHF i TFS filtere, separatore, hladnjake, procese gaziranja i doziranja aditiva, ležne podrume, Aldox pogone, distribuciju DA vode, tankove bistrog piva i isporuku gotovih proizvoda u punionicu.

BBH Slavutych (Kiev, Ukrajina)

SCADA/HMI aplikacija za nadzor i upravljanje varionom - dijelom pivovare od utovara sirovina u silose, preko mljevenja, filtracije, dodavanja aditiva, kuhanja i vrenja do rashlade i slanja na fermentaciju.

Jadranska pivovara Split (Hrvatska)

Nadzor i upravljanje parnom kotlovnicom s termičkom i kemijskom pripremom vode, rashladnim pogonom s amonijakom i etilen-glikolom, te CO2 postrojenjem i zračno kompresorskim postrojenjem.

Vodovod i kanalizacija Sarajevo (Bosna i Hercegovina)

Automatizacija i radijsko umrežavanje više od 40 objekata s vodovodnim postrojenjima na širem gradskom području, uključujući i Olimpijski vodovod na Bjelašnici i Igmanu, integracija postojećih telemetrijskih podsustava, daljinsko upravljanje i nadzor iz pet podcentara, te nadzor iz Dispečerskog centra.

Hrvatske vode Zagreb (Hrvatska)

Nadzorno upravljački sustav "Baranja" za zaštitu područja od poplava, koji obuhvaća desetak radijski umreženih crpnih stanica.

Filtersko postrojenje Bosna (Bosna i Hercegovina)

Potpuni nadzor i upravljanje filterskim postrojenjem s osam tehnoloških linija i automatskim doziranjem kemikalija, uz praćenje svih relevantnih parametara kvalitete vode i kontinuirani prijenos podataka u kontrolni centar.

Molimo da nas kontaktirate za cjelovitu listu referenci.